Progresseo 06 30 38 36 24

Het vinden van een passende kandidaat, werkt door binnen uw hele organisatie

Direct contact

Diensten

U kunt bij Progresseo terecht voor Werving & Selectie, Detachering, Payrolling en Strategisch advies. In alle gevallen is de klantvraag de basis voor onze samenwerking. Deze vraag krijgen we boven tafel door u en uw organisatie écht te leren kennen. We gaan graag met u in gesprek!

 

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een medewerker voor een vaste functie? Naar díe persoon die het verschil maakt. Dan gaan we graag met u in gesprek. Wij ontrafelen uw vraag en brengen samen met u in kaart waar u exact behoefte aan heeft. Daarna nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. Dat bestaat uit drie fasen. Lees meer.

 

Detachering

Met name als het om tijdelijke functies gaat is het erg belangrijk dat u de juiste persoon treft. U heeft nu hulp nodig, maar heeft niet de juiste kennis of mankracht in huis om de klus te klaren. Het ontbreekt binnen uw organisatie aan het juiste specialisme of u hebt er niet de handen voor vrij. Ook kan het zijn dat u iemand zoekt voor zwangerschapsvervanging, bij langdurige ziekte of een tijdelijk project. Dat is het moment om met Progresseo in gesprek te gaan. Wij helpen u aan de juiste kandidaat. Lees meer.

 

Payrolling

Wilt u meer aandacht geven aan uw onderneming en af van de groeiende administratieve rompslomp van het hebben van personeel? Dan is Payrolling iets voor u. Progresseo laat u zo nog beter ondernemen. Bekijk het voordeel. Lees meer.

 

Strategisch advies

De wereld om ons heen is continu in beweging. De markt verandert snel, wat van organisaties vraagt om te reageren en mee te bewegen. Soms vraagt dat om bedrijfsdoelen en ambities bij te stellen of een andere koers te gaan varen. Wat betekent dat voor uw organisatie, de bedrijfsprocessen, ICT en personele invulling? Progresseo helpt u met het vinden van de juiste antwoorden. Lees meer.

  • Bekijk vacatures
    Bekijk vacatures
  • Plaats vacature
    Plaats vacature
  • Stel hier uw vraag

    Wilt u meer weten? Wij antwoorden snel.

Onze diensten

Recentelijk maakten wij een passende match voor