Progresseo 06 30 38 36 24

Detachering

Met name als het om tijdelijke functies gaat is het erg belangrijk dat u de juiste persoon treft. Vaak doet zich een probleem voor dat op korte termijn opgelost moet worden. U heeft nu hulp nodig, maar heeft niet de juiste kennis of mankracht in huis om de klus te klaren. Het ontbreekt binnen uw organisatie aan het juiste specialisme of u hebt er niet de handen voor vrij. Ook kan het zijn dat u iemand zoekt voor zwangerschapsvervanging, bij langdurige ziekte of een tijdelijk project. Het gaat om een periode of een project met een vast start- en eindpunt.

 

Het vinden van die ene gedreven professional..

Dat is het moment om met Progresseo in gesprek te gaan. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, bepalen we samen met u wat u precies nodig hebt. We dringen snel door tot de kern. Van daaruit zoeken wij de juiste persoon, die de benodigde kennis en kunde in huis heeft, om een specifieke opdracht te volbrengen. Dé gedreven professional die uw organisatie op dat moment nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat deze zoektocht, die uit dezelfde fasen bestaat als bij werving & selectie, snel en efficiënt verloopt. U heeft immers op korte termijn iemand nodig.

 

Efficiënt geregeld

Daarnaast houden we ons bezig met het bepalen van de tariefstelling en de voorwaarden en regelen we de contracten voor beide partijen. Het voordeel van detachering is dat u alleen de gewerkte uren betaalt tegen een vast uurtarief. Zo betaalt u nooit te veel en heeft u toch de beschikking over de juiste persoon. Progresseo zorgt voor de juiste match en u kunt zich met uw eigen werkzaamheden bezighouden.

  • Bekijk vacatures
    Bekijk vacatures
  • Plaats vacature
    Plaats vacature
  • Stel hier uw vraag

    Wilt u meer weten? Wij antwoorden snel.

Onze diensten

Recentelijk maakten wij een passende match voor