Progresseo 06 30 38 36 24

Progresseo werkt door

Al ruim 11 jaar is Progresseo actief op het gebied van Strategisch HR-advies, Detachering en Werving & Selectie. Onze passie zit in het vinden van de juiste match voor onze opdrachtgevers. En daar slagen we telkens opnieuw in.

We helpen de klant om de behoefte boven tafel te krijgen. Dat is de basis voor de perfecte match. Pas dan gaan we op zoek en we werken door tot we de juiste match gevonden hebben. Die ene, unieke persoon die uw organisatie daadwerkelijk verder helpt.

We merken dat de markt verandert en de vraag van organisaties verandert mee. Er wordt meer gekeken naar kwaliteiten van mensen dan naar functies. Progresseo beweegt mee in die verandering en gaat zich daarom iets anders in de markt presenteren. Een verfijning van het logo, een heldere uitleg van onze manier van werken en wat dat uw organisatie oplevert, ziet u terug in een nieuwe website. Een stijl die beter past bij wat we doen, maar ook bij de tijden waarin we leven.

Bent u ook op zoek naar de perfecte match? Progresseo ondersteunt u bij het vinden van de juiste persoon op vaste en tijdelijke functies. We komen graag langs om in gesprek te gaan over waar u exact behoefte aan heeft. Neem gerust contact op!

 

  • Bekijk vacatures
    Bekijk vacatures
  • Plaats vacature
    Plaats vacature
  • Stel hier uw vraag

    Wilt u meer weten? Wij antwoorden snel.

Onze diensten

Recentelijk maakten wij een passende match voor